Destrophy – Destrophy


Iowa'dan sürpriz var!

Five Finger Death Punch mı hayır, Shinedown mı düşündürücü, Disturbed mü derseniz biraz, ona yakın diyebiliriz. CD’nin jelatininde yazan bu topluluklara dikkat çeken isim Victory Records. Tam bu noktada bir plak firmasının yönlendirmesinin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bize kalırsa Destroph’de daha çok Metallica hayranlığı var diyebiliriz.

Iowa’lı Destrophy’nin kendi adını taşıyan ilk albümlerinin çıkarmaları iyi oldu çünkü bu albümle değil de, bir sonraki albümleriyle kendilerinden daha çok söz ettirmelerini bekleyebiliriz. Bunun için gerekli olan her şey onlarda mevcut görünüyor. “This Is Not My Life” ve “Pray” isimli parçalarının video klipleri ilk çıktıklarında ne kadar çok sevildiklerini hatırlayanlarımız vardır. Metallica demiştik. Kendileri Metallica’nın “Master Of Puppets”, Megadeth’in “Rust In Peace”, Anthrax’ın “State Of Euphoria” ve “Prong” un “Beg To Differ” çalışmalarını çok seviyor. Pantera topluluğunu ayrıca beğendiklerini ekleyelim.

Kendilerine “Dünyanın herhangi bir bölgesindeki hangi toplulukla tur atmayı isterdiniz?” şeklinde bir soru yöneltiğinde “Metallica” diyebilecek kadar onlar Metallica’yı seviyorlar. Bu albüm onların hard rock alt yapısını, melodik zenginliklerini ve modern Amerikan rock/metal müziği için diğer ekiplerle birlikte Destrophy adı altında var olacaklarını gösteriyor.

CD’de yer alan eserlerin geneline bakıldığında basmakalıp olmadıkları dikkat çekiyor, dinlemeyi sürdürdükçe parçalara alışıyorsunuz. Özellikle daha ilk dinlemede Destrophy sizlere kendisini sevdirecektir. “Send In The Wolves”, “The Story Of Your Life”, “Rise Of The Overman” ve “Why I Hate Goodbye” parçaları albümün ağır topları olarak müzikseverlere göz kırpıyor. Buna ek olarak, “Rise Of The Overman” ve “Monarch” tarzı parçalar üretebilmeleri onların bir sonraki albümlerinde karşımıza beton gibi çıkarabilir!

PARÇA LİSTESİ

01. Send In The Wolves, 02. Reconnect, 03. The Story Of Your Life, 04. Rise Of The Overman, 05. Arms Of The Enemy, 06. The Way Of Your World, 07. Why I Hate Goodbye, 08. March Of The Dreamless, 09. Pray, 10. Monarch, 11. This Is Not My Life.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.destrophy.com

http://www.myspace.com/destrophy

http://www.victoryrecords.com

Yorum bırakın