Radyo Atom Kule’nin 2. bölümü yayınlandı


Takip edilmesi haz verici!

Takip edilmesi haz verici!

İnternet üzerinden müzik yayını yapan radyo kanallarıyla aranız nasıl? İyi veya kötü hiç önemli değil; eğer ki yeraltı etiğine uygun şekilde hazırlanan, formatı bakımından farklı, alanında seçiciliğe dikkat eden, içeriği ile bilgi dağarcıklarına bir şeyler katabilen ve kulak verenleriyle iletişim halinde kalabilen gürültülü bir müzik radyosu dinleyebilirim diyorsanız Radyo Atom Kule sizleri bekliyor. 21 Kasım 2008 tarihinde ilk bölümünü internet ortamına aktaran Radyo Atom Kule’nin yayın süresini bu sefer arttırdığı görülüyor.

Şu ana kadar Cut Your Throat, Edge Of Sanity, Guided Cradle, Human Error, Insect Warfare, Napalm Death, P.L.F., See You In Hell ve Sublime Cadaveric Decomposition topluluklarının parçaları çalınan radyonun 2. bölümü 19 Aralık 2008 tarihinde yayınlandı. Yine bu bölümde ilgili kritikleri okuyarak Agrimonia, Bangsat, Barbatos, Beton, Brutal Truth, Disturbance Project, MDC, Nasum, Phobia ve Revenge topluluklarının başarılı bulunan parçalarını dinleyebilirsiniz.

Ara yüzü olabildiğince sade hazırlanmış olan ilgili site linkine tıklayıp herhangi bir bölümü seçerseniz, bölüm başına 9-10 ayrı topluluk dinleyebilirsiniz. DİNLE! kısmını tıklayarak “kesintisiz” müzik dinlenmesi, dinleyenleri tarafından garanti ediliyor. Birçok yeni topluluğu keşfetmenin yanı sıra, sevilen toplulukların parçalarına da yer veren sitenin 3. bölümünün 2 Ocak 2009 günü hazır olacağı açıklandı. Kendileriyle bir gün temasa geçerseniz “radyo adı”, “tarz genişliği”, “materyal indirme” ve “seçimler” konularında dikkatli sorular sormayı unutmayın!

BAĞLANTI NOKTALARI

http://radyoatomkule.atwebpages.com

http://www.myspace.com/radyoatomkule

2 responses to “Radyo Atom Kule’nin 2. bölümü yayınlandı

Yorum bırakın