Chris Cornell’sız Soundgarden birleşti!


Olmaz deme olur!

Olmaz deme olur!

Grunge müziğin yaratılışında ve alternatif rock tarzının gelişiminde büyük payı olan Soundgarden cephesinde hareketlilik yaşandı. “Ultramega OK”, “Louder Than Love”, “Badmotorfinger”, “Superunknown” ve “Down On The Upside” albümlerinin sahibi olan ödüllü ekibin “Hunted Down”, “Nothing To Say” ve “Spoonman” isimli parçaları Chris Cornell’sız seslendirildi.

1984-1997 tarihleri arasında ekibin en dikkat çeken ismi ve kurucu üyelerinden olan Chris Cornell’ın “bütün orijinal elemanlar olmadan Soundgarden’ın asla bir araya gelemeyeceği” söylemlerine rağmen, eski ekibinin dört gün önce kendisi olmadan sahneye çıktığı görüldü. Bu performansla Soundgarden’ın 1997 yılından bu yana suskunluğu bozulmuş oldu.

Seattle, Crocodile Cafe’de gerçekleşen konserde sahnede Soundgarden üyeleri Kim Thayil, Matt Cameron ve Ben Shepherd’ın yanı sıra, gruba ritim gitarda destek veren Tom Morello (R.A.T.M., Audioslave vs.)’nun ve vokallerde destek veren Tad Doyle (TAD, Brothers Of The Sonic Cloth vs.)’un olduğu görüldü.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://tr.wikipedia.org/wiki/Soundgarden

1 responses to “Chris Cornell’sız Soundgarden birleşti!

Yorum bırakın