Wormrot – Abuse


Enkaz makinesi yola yeniden çıktı!

Geçen yıl piyasaya Scrotum Jus Records etiketiyle adım atan ama şu anda Earache firmasının tanıtımları sayesinde daha fazla dinleyiciye ulaşması beklenen ilk Wormrot albümü “Abuse” un grindcore adına güzel bir örnek olduğunu en başta belirtmemiz gerekiyor. Singapur’dan çıkıp Avrupa’nın birçok yerini turlamak konusunda planlar yapan bu genç üçlünün İngiliz Earache firmasından Digby Pearson’a kendilerini beğendirmeleri sıradan bir başarı olarak bahsedilemez.

Bazı parçaların vokallerinde zayıf kalındığı ifade edersek, albümde en çok dikkat çeken olumsuzluklardan birini dile getirmiş oluruz. Söylenebilecek en olumlu şey ise üç kişiyle kazıma usulü grindcore yapabiliyorlar, iyi bir sahne topluluğu olma konusunda ışık yakabiliyorlar. Her şeye rağmen temiz kayıtlara sahip bu albümün içersinde “Lost Swines”, “Freedom To Act”, “Rich”, “Fix Your Broken Mind” ve “Murder” gibi dinleyeni maniye sevk edebilecek parçalar var görünüyor.

Meksika’lı Disgorge çalarak müzik yapmaya başladıklarını ifade eden Wormrot’un Insect Warfare ve Blockheads gibi ekiplere karşı saygıları bulunuyor. Haklarında geçen modern grindcore ya da bu tarzın geleceği tanımlamalarını fazla dikkate almaya gerek yok. Bas gitarı tercih etmeyen topluluğun gitaristi Rasyid, vokalisti Arif ve bateristi Fitri’nin bu samimi grindcore albümüne karşı sıradan fikirler besleyemiyoruz. Çıktığından bu yana ilgi çeken “Abuse” çalışmasına kayıtsız kalmayın!

PARÇA LİSTESİ

01. Lost Swines, 02. Exterminate, 03. Double-Feeding, 04. Born Stupid, 05. Sledgehammer, 06. So Fierce For Fuck!?, 07. Dis-appointing, 08. Good Times, 09. Freedom To Act, 10. Indonesia, 11. Shitlack, 12. Condemnation, 13. One Round Away, 14. Fuck… I’m Drunk!, 15. Operation Grindcore, 16. Rich (Yeah Yeah Yeahs Cover), 17. Overgrown Asshole, 18. Blasphemy My Ass, 19. Fix Your Broken Mind, 20. Newkiller Nuclear, 21. Uncovered And Proud As Fuck, 22. Murder, 23. Scum Infestation And Last Song.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.myspace.com/wormrotgrind

http://www.earache.com

Yorum bırakın