Inhume – Moulding The Deformed


Hastalıklı!

Hollanda taraflarından brutal death metal/grindcore alanında 16 yıldan bu yana müzik üreten Inhume topluluğunun War Anthem Records etiketi taşıyan dördüncü stüdyo albümleri 6 gün önce piyasaya sürüldü. Gitarist Ben Janssen tarafından aldığımız bu CD’nin kıymeti ayrı, kendisini Skullhog (Bile)’dan da tanıyoruz.

Şunu söylemek gerekir ki daha Mart ayındayız ve içinde bulunduğumuz senenin bitmesine daha çok var. Bu sebeple CD hakkında büyük sözler edemiyoruz ama tahmin etmek gerekirse, “Moulding The Deformed” 2010 senesi içinde çıkmış en başarılı ve samimi ekstrem müzik albümlerinden biri olacak.

CD’yi dinlerken ilgili tarzın 10 yıl öncesine dönebiliyoruz. Fazla yaratıcılık bekleyemiyoruz ancak çalınış ve yorum itibariyle parmakla gösterilmeye aday bir albüm ile karşı karşıyayız diyebiliriz. Exhumed’un vokal yürüyüşlerini andıran “Deadbeat”, ardından gelen oldschool damarı bol “Pandemic”, sekizinci parça “Zombie Grinder” albümün ağır toplarıdır diyebiliriz. “Moulding The Deformed” albümünü kim sever derseniz, death metal/grindcore tutkunları bayılır cevabını buradan alabilirsiniz!

PARÇA LİSTESİ

01. Deadbeat, 02. Pandemic, 03. Virus, 04. Cure For Life, 05. Compulsory Infected, 06. Wretched Worm, 07. Cadaverous Abortion, 08. Zombie Grinder, 09. Prophet, 10. Moulding The Deformed, 11. Phobia, 12. Premeditated, 13. Sea Of Limbs, 14. Violent Overkill.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.inhume.nl

http://www.myspace.com/inhume

http://www.war-anthem.de

Yorum bırakın