Riot – Immortal Soul


Uzun zamandır böyle bir şey dinlemediğimin farkına vardım!

Karşıma mükemmel ya da mükemmele yakın albümler çıkarsa, ve bu mükemmel albümlerin sahipleri de efsane topluluklarsa çok fazla çene yapmayı sevmiyorum nedense… Herhalde içimden bir ses “alın dinleyin, siz de kalitenin farkına varacaksanız” diyor.

Riot’ı şu ana kadar dinlemediyseniz onların ’88 tarihli “Thundersteel” albümlerini önce bir dinleyebilirsiniz. Ben öyle başlamıştım. Hala bütün albümlerini dinleyebilmiş değilim ama neredeyse tümü için kritik notları tavana yakın görünüyor.

Tarihi boyunca aklınıza gelebilecek devasa topluluklarla turlamışlığı bulunan bu özel grubun son albümü olan “Immortal Soul” tam bir heavy/power/speed metal patlaması! Bahsettiğim bu tarzlarla aranız olmasa bile, müzikal tarz etiketlerini layıkıyle hak ettikleri bu albümü dinlemelisiniz.

Bu dolgun albümde çalanlar müzik sektöründe belli bir geçmişe sahip olan insanlar… Tony Moore’un müthiş sesine bakmayın siz, Riot’ın en popüler ismi şüphesiz Bobby Jarzombek (Halford’taki işlerini iyi biliyorsunuz). Diğer isimler için hemen hemen Riot’a mal olmuşlar diyebiliriz.

Albümü hala ücretsiz olarak dinlemek için zamanınız var, buraya tıklayarak bu mükemmel çalışmanın keyfini sürebilirsiniz.

PARÇA LİSTESİ

01. Riot, 02. Still Your Man, 03. Crawling, 04. Wings Are For Angels, 05. Fall Before Me, 06. Sins Of The Father, 07. Majestica, 08. Immortal Soul, 09. Insanity, 10. Whiskey Man, 11. Believe, 12. Echoes.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.riotrockcity.com

http://www.facebook.com/riotrockcity

http://www.myspace.com/officialriotnyc

Yorum bırakın