Order Of Ennead – An Examination Of Being


Gözler Council Of The Fallen'ı aramıyor!

Order Of Ennead’in “An Examination Of Being” isimli gelecek albümü üzerine konuşursak müzikseverleri gayet sıkı bir black/death metal albümü beklediğini şimdiden söyleyebiliriz. 19 Nisan’da yine Earache Records etiketiyle çıkacak olan bu ikinci Order Of Ennead çalışmasının sadece Steve Asheim’in hünerlerinden oluşacağını sananlar yanılacağa benziyor. Parçalara kulak verildiğinde vokal ve gitarda Kevin Quirion’ın, gitarda John Li’nin ve bas gitarda Scott Patrick’in birlikte harika bir uyum yakaladığı görülüyor.

Tampa, Florida toplulukları arasında Order Of Ennead adıyla önemli bir yer bulan ekibin “Order of Ennead” adlı ilk albümü sevilmişti ve muhtemelen bu albüm “Order Of Ennead” çalışmasının önüne geçebilir. Defalarca dinledikten sonra albümde “The Scriptures Of Purification” ve “This Mortal Journey” adlı parçaların akılda kalıcılığı konusunda kanaat getirilebiliyor. Bizlere yaşam, ölüm ve varoluş gibi konular hakkında sözlerle gelen Order Of Ennead’in bu albümü yılın en sıkı çalışmalarından biri olmaya aday!

PARÇA LİSTESİ

01. The Concept Of Our Extinction, 02. The Scriptures Of Purification, 03. Lies Upon The Lips Of Judas, 04. This Mortal Journey, 05. …In The Mirror, 06. An Examination Of Being, 07. Conduits To Eternity, 08. A Portal To Rapture, 09. A Betrayal Of Self.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.myspace.com/orderofennead

http://www.earache.com/

Yorum bırakın