Flattbush – Otomatik Attak


 

Flattbush'a kayıtsız kalmayın!

 

5 Ekim’de Flattbush’un “Otomatik Attak” ı Koolarrow Records etiketiyle çıktı. Billy Gould’dan gelen bu sürpriz pakete şaşırmamak imkansızdı çünkü Blogger Schizo! eskisi gibi hergün yeni bir şeyler karalayamıyor. Buna rağmen Faith No More’un beyni tarafından bu tarz bir kritiğe teşvik edilmek harika bir şey diyebiliriz.

Flattbush dinleyenlerini şaşkına uğratabilecek kapasitede bir topluluk; müzik dünyasında üretilmedik şey kalmadığı şu günlerde orijinal bir albüm dinlemek istiyorsanız “Otomatik Attak” karşınızda duruyor. Albümdeki parçalar topluluğun siyasi fikirlerini ortaya koyuyor. Bu tarz bir müzikle bu sözleri işitebilmek pek bulunabilir bir şey değil.

Daha önceden Fear Factory, Mike Patton, Brujeria, Asesino ve Napalm Death gibi isimlerle turlayan Flattbush’un enstrümanlarını silah gibi kullandığı söylenebilir. Bu üçüncü albümlerinde bizlere metal, punk ve noise karışımını sunuyorlar. Flattbush’u sevdiyseniz “Otomatik Attak” ile gurur duyabilirsiniz!

PARÇA LİSTESİ

01. The Sword or the Cross, 02. Dear Uncle Sam, 03. Otomatik Attak, 04. Bureaucrat Capitalism, 05. Oplan Freedom Watch, 06. Pigs, Pigs, Pigs, 07. Zero Tolerance, 08. Descontrol, 09. Fascist Terror, 10. Executioner’s Execution.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.flattbush.com

http://www.myspace.com/flattbush

http://www.koolarrow.com

Yorum bırakın