Black Thought Bleeding – Stomachion


Acımasız rifler, bol breakdown!

 Yabancı basın tarafından daha piyasaya çıktıkları ilk dönemlerden bu yana olumlu yorumlar almış bir topluluktan, Black Thought Bleeding’ten bahsedeceğiz. Silverwolf Productions çıkışlı “Stomachion” albümü etkileyici bir giriş çalışması olan “Namaste” ile açılıyor. Ardından gelen “Bloodred Struggle” parçası ile Black Thoughts Bleeding bizlere gerçek yüzünü gösteriyor. Ekip modern metal müziği icra ediyor ve parçalarında thrash metal ile hardcore öğelerinin geçtiğini öne sürebiliriz. “My Past, Your Fault” gibi bir parça ile bu dediklerimiz güçleniyor.

BTB’nin vokal çeşitliliği gözlerden kaçmayacaktır, bu da türlü vokal denemelerini duymak isteyenlerin tercihi olacaktır. “Set To Kill” parçasında Walls Of Jericho severler için bir şeyler var görünüyor. Alman ekibin daha önce Walls Of Jericho haricinde As I Lay Dying, Settle The Score, Soilwork ve The Red Chord gibi isimlerle aynı sahneyi paylaştığını belirtelim. Albümde “Fade To Light” gibi temiz vokalle seslendirilmiş daha sakin parçalar da var. Bu kayıt bizlere yeni şeyler vaad etmiyor ama karşımızda güçlü bir ekibin durduğunu söyleyebiliriz!

PARÇA LİSTESİ

01. Namaste, 02. Bloodred Struggle, 03. My Past, Your Fault, 04. Beloved Vampire, 05. Escape, 06. Set To Kill, 07. Stomachion, 08. Tragedy Of Evolution, 09. Hearts Got Broken, 10. Fade To Light, 11. Nothing Changes, 12. Icarus.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.blackthoughtsbleeding.com

http://www.myspace.com/blackthoughtsbleeding

http://www.silverwolf-productions.com

Yorum bırakın