Elktronik Sciety – Industrial Cadaverous Demos


Sisteme sağlam tokat çakıyorlar!

Sisteme sağlam tokat çakıyorlar!

Çalışmalarına 2003 yılında başlayan Paris, Fransa’lı endüstriyel metal topluluğu Elktronik Sciety, piyasaya adım attığı sene sekiz parçadan oluşan “Archetypal Influence” çalışmasını piyasaya sürmüştü. Bu çalışmayla birlikte kendi toprakları ve İsviçre’de şovlara çıktılar ve birkaç festivalde yer aldılar. Fazla değil, iki sene sonra Massaker’ın ekibi dağıttığı öğrenildi. Ancak bir sene sona Amerika’dan dönen Massaker, Elktronik Sciety’i yeniden bir şekle soktu ve gitarı bırakıp vokal yapmaya sıvandı. Hrod, Massaker’in sağ kolu olmuştu. Diğer elemanlar sonradan ekibe dahil oldu. Şu anda vokalde Massaker, gitarda Hrod, bas gitarda Crypp, bateride Cyr’in icra ettiği müziklerin besteleri ve konsepti Massaker’e ait görünüyor. O halde, her şey yolunda ve sizler Elktronik Sciety’nin hasta ve itibarı yitik dünyasına hoş geldiniz!

Korkunç bir atmosfer üzerine kurulu endüstriyel metal parçalarının yer aldığı “Industrial Cadaverous Demos” çalışmasında Elktronik Sciety’nin de güvendiği “Chainsaw” ve “Third Three Burn” parçalarının albümde ayrı bir yeri var. Kendilerine ilk kez kulak verecek olan dinleyicilerin bu çalışmalar üzerinde deneyim kazanması pozitif sonuçlar doğurabilir. Bu iki parçadan önce gelen “Brain Factory” nin sözleri çok parlak; bizlere bu dünyanın dayanılmazlığından bahsediyor ve beyinlerimizin kontrol altında tutulduğundan bahsediliyor. Müzik olarak, bazı dinleyiciler tarafından içinde standart ritimler var diye, tekno müzik ile bağlantısı var diye seçkin gösterilmeyen endüstriyel müziğin gayet iyi bir şekilde sunulduğu bu “yaratıcı” cd çalışmasını Rammstein, White Zombie, Ministry gibi topluluklara yakın olan ve bu topluluklarla yetinmeyen dinleyiciler sevecektir.

Artı puanlar alan incelemeleri ve sevindirici geri bildirimleriyle işleri yolunda giden Elktronik Sciety’nin İsveç, Almanya, Fransa ve Amerika radyolarında çalındığı biliniyor. Ülkemizde şiddetli konser verme isteklerine bizzat şahit olduğum topluluğu herhalde olabilecek en doğru kişiye, Art Diktatör’e yönlendirdim. Şu an bu konu hakkında bildiğim tek şey görüşmelerin olumlu geçtiği yönünde, aksilik olmazsa kendilerini canlı izleme şansı bulabileceğimiz bir topluluk Elktronik Sciety. Ve Massaker diyor ki: “Toplum korkularını kendisi yaratır, katiller ve psikopatlar sistemimizin çoluk çocuğudur. En kötü suçlular güçle tehdit edenler, bunlar dünyayı yönlendirenlerdir. Katillerin ve politikacıların iki farklı ismi vardır, ama aynı vebadırlar. Elktronik Sciety bizim jenerasyonumuzun yaralarının yansımasıdır.”

PARÇA LİSTESİ

01. Damaged Brains (Intro), 02. Brain Factory, 03. Chainsaw, 04. Machines (Sounds), 05. Third Degree Burn, 06. Addict, 07. Dictators, 08. The Preacher’s Influence, 09. Insane, 10. Mass Of Torments (Outro), 11. Third Degree Burn (Noise Remix), 12. Brain Factory (Psychopathic Murderer Mix).

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.myspace.com/elktroniksciety

Yorum bırakın