Atreyu yeni kozunu “Congregation Of The Damned” ile oynayacak!


Gözler 27 Ekim'de!

Gözler 27 Ekim'de!

Metalcore müziğini farklılaştıran California’lı Atreyu’nun “Congregation Of The Damned” isimli beklenen beşinci albümlerinin Hollywood Records (Breaking Benjamin, Jonas Brothers, Miley Cyrus …) etiketiyle çıkmasına az bir zaman kaldı. Yeni albümleri piyasaya çıkmadan “Storm To Pass” isimli başarılı single parçalarına video klip hazırlattıran topluluğun bu parçasını MySpace sayfalarından dinleyebilirsiniz. Atreyu albümden ilk olarak “Stop! Before It’s Too Late And We’ve Destroyed It All” parçalarını MySpace sayfalarına iliştirmişti.

Yapımcı olarak Bob Marlette (Airbourne, Ozzy Osbourne)’i, miksajcı olarak Rich Costey (Mars Volta, Rage Against The Machine, System Of A Down)’i seçen Atreyu neredeyse kusursuz bir albüm yaratmak için çabaladı. Daha sert müzikler ve daha karanlık parça sözleri dinleyicileri beklerken, albümün Atreyu üyelerince daha kişisel olarak ele alındığı ifade ediliyor.

“Stop! Before It’s Too Late And We’ve Destroyed It All”, “Bleeding Is A Luxury”, “Carried Away”, “Coffin Nails”, “Black Days Begin”, “Gallows”, “Storm To Pass”, “You Were King Now You’re Unconscious”, “Insatiable”, “So Wrong”, “Ravenous”, “Lonely” ve “Wait For You” parçaları “Congregation Of The Damned” albümünde yer alacak.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.atreyurock.com

http://www.myspace.com/atreyurock

Yorum bırakın