Between The Buried And Me – The Great Misdirect


Yetenek, deneysellik, yaratıcılık!

Bazı topluluklar vardır, ortaya öyle bir müzik sunarlar ki dinlettikleriyle yıllar boyunca piyasada en üst sıralarda kalabileceklerinin sinyalini verirler. Bu tarz ekipler gerçekten kıymetli oluyorlar, arada sırada görünüyorlar. Dertleri sadece piyasaya yeni bir soluk getirmek değil, yapılmamış olanları yapmak oluyor. Bunun için de bir müzisyene çok şey gerekiyor.

Between The Buried And Me… Bu ismi dinlemeyenlerin bile en azından duyduğunu düşünüyorum. Kısa sürede şanları yayıldı, şu an MySpace’te reklamları dönüyor. “The Great Misdirect” 2009 yılının en iyi albümleri sıralamasında yerini çoktan buldu. CD kapağında Decibel tarafından yazılmış “Slayer etkileşimli Genesis” ibaresi görenlerini şaşırtıyor.

Bu albüm topluluğun altıncı albümü oluyor ve ekibin de belirttiği üzere BTBAM’in en iyi albümü olmuyor. Çünkü BTBAM sadece bu albümle kendinden söz ettiren bir ekip değil ama tırmanışa geçtikleri söylenebilir. Çeşitli tarzları harmanlayan, ilginç parça sözlerini bünyesinde barındıran, gelecekte konuşulacak bir albüm “The Great Misdirect”. “Disease, Injury, Madness” hayli sıradışı bir parça, bunu orijinalliğine bağlayabiliriz.

Sadece “Obfuscation” tarzı parçalar yazan bir ekip olsalardı çaldıkları tarzların popülerliğinle paralel bir gelecek onları bekliyor olacaktı. Kendileri sadece “Swim To The Man” parçalarını çalarak bile kalitelerini gözler önüne serebilirler. Müzisyenlerin on parmağında on marifet var. Siz siz olun, bu albümü dinlemeden önce diğer albümler hakkında yorum yapmayın!

PARÇA LİSTESİ

01. Mirrors, 02. Obfuscation, 03. Disease, Injury, Madness, 04. Fossil Genera – A Feed From Cloud Mountain, 05. Desert Of Song, 06. Swim To The Moon.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.myspace.com/betweentheburiedandme

http://www.victoryrecords.com

Yorum bırakın