Plastic Age – Eloi, Eloi, Lama Sabachthani


Notalı edebiyat!

Kimsenin umurunda olmayacak bir işi ciddiye almak ilk bakışta çoğu insan tarafından ayrıksı algılanır. Bazen insanı keşfe götürür, en kötü ihtimalle kişinin bir müddet sonra kendisini bulmasını sağlar. Kendin için yaparsın ve onu ileride yaptığın şeylerle sentezleyebilirsen sonucunu o zaman alırsın. Konu müzikse bir yerden başlamak, neler yapılıp yapılamadığını anlamak gerekiyor.

Hiçbir şey üretmeden müzisyen gibi konuşan tonla adam varken “bende bunu yapıyorum ve üstüne düşüyorum” denilmesi bizlere güzel bir noktayı işaret ediyor. Sadece M.F.U.’dan oluşan Plastic Age’in sıkıntısı doğru yerde oluşmuş denebilir, “benim yaptığım müzik bu ülkede pek bilinmiyor ve ben bunu yapmaya çalışıyorum” diyor. Bu cümleler müziği önemseyen birine ait olabilir.

MySpace sayfaları konusunda pes etmemesi gerektiğini düşündüğüm Plastic Age’in yalnızlık, delilik ve şizofreni sınırlarında gezindiği tarzlarına uygun düşüyor, çıkarımları abartılı görünmüyor. Lustmord denilince saygıda kusur etmeyen Plastic Age’in deneysel bir müzik yaptığı, dark ambient sularında yüzdüğü fark ediliyor. Zamanla birkaç albümü deviren Plastic Age’in bu çalışması merak edilmeye değer!

PARÇA LİSTESİ

01. Dead Dawn, 02 Dead Sun.

BAĞLANTI NOKTALARI

http://theremin-ex.blogspot.com

http://plasticageband.blogspot.com

Yorum bırakın